Levertijd voorraad producten

Artikelen op de pagina waarbij aangegeven is dat het een voorraad product is hebben momenteel een levertijd van circa 2 - 8 weken mits er wel met ideal betaald is. Zodra het product gereed is nemen wij van te voren contact met u op voor het afleveren van uw bestelling. De levertijd is uiteraard bespreekbaar.

Levertijd stalen onderstellen

De levertijd van de producten met metalen onderstellen, of met steigerbuis hebben een levertijd van cira 2 - 8 weken.

Levertijd Doe-Het-Zelf pakketten

De Doe-Het-Zelf pakketten hebben een levertijd van circa 2-8 weken.

Levertijd maatwerk producten

De levertijd is op dit moment circa 2- 8 weken (bij het product is soms iets anders aangegeven echter is dit momenteel niet altijd haalbaar, wij doen uiteraard ons uiterste best alle aangegeven levertijden te behalen). Als uw bestelling klaar staat nemen wij van te voren contact met u op voor het afhalen, of bezorgen van uw bestelling.

Levertijden die worden aangegeven zijn onder voorbehoud en kunnen geen rechten aan worden ontnomen. De aangegeven dagen/weken is een schatting. Artikelen dienen te worden gemaakt door onze mensen uit onze productie. Wij zijn hier van afhankelijk.

Vragen

Als u tijdens de periode dat u moet wachten op uw bestelling vragen heeft dan kunt u 24 uur per dag 7 dagen per week contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vervolgens krijgt u van ons een antwoord terug gestuurd. Vergeet niet uw ordernummer bij uw vraag te vermelden, zodat wij weten om welke bestelling het gaat.

Betalen

U betaalt uw bestelling vooraf via ideal, per bank of per pin. Bij bestellingen van maatwerk e.d. via mail wordt voorafgaand aan productie een factuur voor aanbetaling verzonden. Zodra deze voldaan is gaat het product in productie. Bij aflevering dient de restant-factuur te zijn voldaan. Bij zelf ophalen kunt u de restant-factuur vooraf voldoen, of contant of per pin bij het ophalen.

Als de bestelling wordt afgeleverd

Als de bestelling wordt afgeleverd dan komt onze transporteur dit doen. Hij heeft de factuur van uw bestelling bij zich. Indien deze factuur niet vooraf is voldaan dient u dit contant (geen pin mogelijkheid) aan de chauffeur te betalen. Onze voorkeur gaat uit naar vooraf betalen per bank. Mocht u toch graag contant willen betalen dan dient u dit vooraf aan te geven en gepast te betalen, de chauffeur heeft namelijk geen wisselgeld op zak.

De bestelde meubelen worden bij u in de hal neer gezet door de bezorger (het is gewenst dat u de bezorger een handje meehelpt de producten uit te laden. Indien dit een probleem is kunnen wij een extra bezorger meesturen, echter zijn daar kosten aan verbonden. De bezorger zal indien afgesproken het meubel in samenwerking met u als klant op de gewenste plek monteren. Dat vinden wij wel zo netjes!

Leveringen kunnen plaatsvinden op:
maandag t/m vrijdag: 7.00 uur - 22.00 uur
zaterdag: 7.00 uur - 17.00 uur

Leveringen en bezoekadressen in Nederland (eilanden uitgezonderd), maar ook in België en Duitsland

Eventuele bezorgkosten worden in uw winkelmandje aangegeven.
Er wordt in principe alleen van/naar begane grond bezorgd of via een inpandige lift indien mogelijk. Verticaal transport zoals met touw en blok, verhuis-lift en dergelijke kunnen wij zelf niet uitvoeren, maar hebben wel een partij die dat voor ons kan uitvoeren. Verder verricht onze bezorger (de-)montagewerkzaamheden. De ontvanger is er zelf verantwoordelijk voor dat het te bezorgen item door alle (deur)openingen, bochten, gangen, steegjes en dergelijke past.

Bezorging in andere landen zijn mogelijk op aanvraag.

Bezoek- & afhaaladres

Zie contact pagina.